SNS Gornji Milanovac: Vođa protesta trostruko osuđivani narkodiler

2
614

GORNJI MILANOVAC – Opštinski odbor Srpske napredne stranke (SNS) Gornjeg Milanovca saopštio je da je okosnica i vođa uličnih protesta u tom gradu Borjan Gavrilović.

U saopštenju sa navodi da je reč o “trostruko osuđivanom narkodileru, taksisti koji vozi divlje ture Gornji Milanovac – Čačak“.

Činjenice su da je Borjan Gavrilović 2008. godine bio osuđen zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga na šest meseci zatvora, 2009. godine zbog istog dela osuđen na tri meseca zatvora i 2012. godine zbog istog dela osuđen na tri godine i 10 meseci zatvora – kaže se u saopštenju.

Navodi se da je „čovek ovakvih karakteristika predstavnik takozvane opozicije koju predvode Sergej Trifunović, (Boško) Obradović, (Vuk) Jeremić i (Dragan) Đilas“ i dodaje da podršku lokalnim protestima daju i ljudi koji su hapšeni za vreme „Sablje“.

Gornjomilanovački naprednjaci naglašavaju da je „njihova osnovna politika promocija nasilja, silovanja, nepoštovanja žena i nabijanja na kolac odbornika Skupštine opštine Gornji Milanovac na društvenim mrežama“.

Da narod ne podržava ovakvu opoziciju govore najnovija istraživanja po kojima rejting (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke konstantno raste, a takozvane opozicije rapidno pada kako na republičkom nivou tako i na lokalu – zaključuje se u saopštenju OO SNS Gornjeg Miilanovca.

Izvor: Tanjug

Prethodni članakU Čačku počinje probni popis stanovništva
Sledeći članak“Telekom“ kupuje čačanski “Telemark“, konačnu reč daje Komisija za zaštitu konkurencije

2 KOMENTARA

  1. sitna ribica

    a sta cemo sa krupnim zverkama u vrhu drzave i svakog grada gde su vaskoliki kriminalci svih oblika, boja i dezena
    al su drugovi clanovi pa zasticeni ko beli medvedi

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here