SNS u Čačku dobio 66%, samo radikali bez odbornika u Skupštini grada

9
1184
Foto: MNA/Miloš Lukić

ČAČAK – Prema preliminarnim podacima Izbornog štaba SNS, ta stranka osvojila je 66 odsto glasova na lokalnim izborima u Čačku.

SPS je osvojio 11 procenata, Nova Srbija 6, POKS 5, a GG “Čačak je naš“ 3,5 odsto glasova.

Uz ove liste, u lokalnom parlamentu naći će se i Stranka Rusa Srbije, koja će kao stranka manjina imati jedan odbornički mandat.

Ispod centusa ostala je samo lista Srpske radikalne stranke.

Na osnovu ovih rezultata, SNS će imati 54 odbornika u Skupštini grada, SPS devet, Nova Srbija pet, POKS četiri, “Čačak je naš“ dva i Stranka Rusa Srbije jednog.

Izvor: Morava info

Prethodni članakTrnavac: Fantastičan rezultat SPS na lokalnim izborima
Sledeći članakDveri: Bojkot uspeo, Čačani pokazali da je vlast u gradu nelegitimna

9 KOMENTARA

  1. Šta treba da se dogodi da nas ovaj davež iz Holandije ostavi na miru. Koliko opozicija niže da padne i koliko naprednjaci da budu jači. Čoveče, skini nam se više sa grbače, možda si zanimljiv tvojim istomišljenicima kojih u vrh glave ima 20. Ne davi više aman čoveče.

  2. Kako neko moze da dodje do raspodele procenata ako nema Glavnog uzorka od kog se raspodeljuje (tj. KOLIKA JE BILA IZLAZNOST U CACKU DO 19 H A POTOM DO 20H..I TO SVE U PROCENTIMA).
    Jer bez toga zadatak iz matematike u 4.razredu ne bi mogao biti ni postavljan ni odgovoren, a djak bi pao taj predmet…kao sto je SNS pao u Čacku!

  3. Idi begaj Željko. Zna se ko broji, ko kontroliše,ko daje izveštaje i ko ih izno si u javnost. Baš“šteta“ što to nisi ti. Toliko.

  4. Gospodine Uredniku sto neobjavite izlaznost nevazece listice i do 19h kolika je izlaznost bila ! Bojkot je uspeo Cacanima je dosta Politicara parazita !

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here