Srbi sa Kosova koji su peške krenuli na Vučićev miting u Beogradu stigli u Milanovac

5
2699

GORNJI MILANOVAC – Grupa od 29 Srba koji su peške krenuli sa Kosova i Metohija pre tri dana, jutros rano nastavili su put iz Preljine ka Beogradu i trenutno se nalaze na ulazu u Gornji Milanovac. Prema njihovim rečima plan im je da u toku današnjeg dana stigunu do Ljiga.

Vidno iscrpljeni i umorni ne odustaju od zacrtanog cilja da stignu 19. aprila na miting podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Kako kažu to je najmanje što mogu da učine za njega jer on je, kako tvrde, za njih učinio mnogo više.

– Verujemo u njegovu politiku i znamo da nas neće nikada ostaviti na cedilu – rekao je za agenciju RINA Nenad Georgijev iz Leposavića.

U Gornjem Milanovcu sačekaće ih opštinsko rukovodstvo na čelu sa predsednikom Dejanom Kovačevićem ispred Norveške kuće gde će se malo odmoriti i okrepiti za nastavak puta.

RINA

Prethodni članakSzS Lučani: Naprednjaci, prestanite da delite narod na vaše i naše
Sledeći članakSa svih strana stiže pomoć za Zorana Perovića iz Ostre: Ratnik sa Košara dobija i stado ovaca

5 KOMENTARA

  1. Sta vi trazite u Srbiji? U Pristinu, pa tamo da se bunite akovam nesto nije po volji. Vas diktator je Briselskim sporazumom vas odvojio od Srbije de facto!

  2. Zapamtite imena tih 15 vucicevih Kosometlija, ti ce sutra da predju u Beograd i da zive dakleko od svog Kosmeta kao nagrada za ovaj pokvareni performans..i posle vam mi krivi sto sami sebe ukopavate

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here