SRS Čačak: Istorijski trenutak, prvi put na lokalne izbore izlazimo u koaliciji

6
591

ČAČAK – Gradski odbor Srpske radikalne stranke (SRS) oglasio se saopštenjem za javnost povodom predstojećih lokalnih izbora.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Gradski dobor Srpske radikalne stranke u Čačku na predstojeće lokalne parlamentarne izbore izlazi u koaliciji “Aleksandar Vučić – ČAČAK SUTRA“.

Za nas srpske radikale ovo je istorijski trenutak, prvi put na lokalne izbore ne izlazimo samostalno, već u koaliciji. Prepoznali smo stanje neophodnog jedinstva i u ovakvoj situaciji naše stranačko opredeljenje podređujemo opštim, višim interesima u želji da Čačak bude grad stabilnosti, jedinstva i ponosa.

Od najmanje mesne zajednice, preko sela i grada, uz pomoć našeg članstva, simpatizera i pristalica, učinićemo sve da udruženi u zdravu i nacionalno opredeljenu koaliciju doprinesemo stvaranje boljeg i uspešnijeg Čačka.

Zato pozivamo sve građane, simpatizere i članove Srpske radikalne stranke da u što većem broju izađu na izbore u nedelju 2. juna i svoj glas daju listi broj 1 “Aleksandar Vučić – ČAČAK SUTRA“.

Gradski odbor SRS Čačak

Prethodni članakOlakšice za struju i gas: Najsiromašnijima najveće subvecije
Sledeći članakKK Čačak 94 nastavlja da ulaže u mlađe selekcije, kadetski i juniorski pogon potpuno besplatno dobija svu potrebnu opremu

6 KOMENTARA

  1. Bednici jedni i neradnici. Bivši generalni sekretar SRS-a vam rasturio stranku, a vi mu verno služite, jer su vam u Opštinu zaposlili Sašu Trifunovica. Pored njega, u radikalima još ostali samo Vuk Lazovic i onaj nesrecni Bota, što je bio upravnik groblja u vreme Verice Stanic.

  2. Kako vas nije sramota. Vučić je namagarčio Šešelja, a sad kad je SRS niko i ništa u Srbiji, vi služite Vučiću. Služili ste vi svima koji su bili na vlasti u Srbiji, jer ste kao i Vučić , intersedžije i lažne patriote. Ugledali ste se na Draškovića i njegov SPO, a sve najcrnje ste govorili o njima.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here