SSP, DS i Narodna stranka izlaze na izbore na jednoj listi

5
472

Lideri Stranke slobode i pravde, Demokratske stranke i Narodne stranke postigli su dogovor o zajedničkoj listi na narednim izborima.

Kako piše list, ostaje da svaka od stranaka na svojim organima izglasa ovu odluku, a rok za to je kraj oktobra.

Osim toga, Dragan Đilas, Zoran Lutovac i Vuk Jeremić treba da se dogovore i oko kvota, odnosno na koji način će podeliti broj mandata nakon izbora, dodaje se u tekstu.

Kako navodi list Nova, početna ponuda na stolu je bila svakome po 30 odsto, dok bi ostatak išao manjim pridruženim partijama.

Međutim, navodi Nova, Stranka slobode i pravde „očekuje da, u skladu sa podrškom koju svako od njih ima među biračima, dobije duplo više mandata“.

Izvor: N1

Prethodni članakRačune će morati da izdaju i kladionice, frizeri, kozmetičari, lekari, muzeji – izuzeti jedino advokati i taksisti
Sledeći članakI dalje veliki broj dnevno novozaraženih osoba u Čačku i Moravičkom okrugu

5 KOMENTARA

  1. E moji veterani,Niko nije čuo za vas dok je bila ova lista. A bila je. I znate šta se dogodilo. Nećemo se lagati. Samo se vi zavaravajte. Imate na to pravo.

  2. Zašto sa DSom?? Pa 2012. nismo izašli na izbore zbog njih. Na šta ovo liči? Sad će da bude kako nije to ta DS. Sve je isto samo Lutovac na čelu i Čovićka preletela.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here