“StarTech“ u NTP Čačak: Kako aplicirati za grantove u iznosu od 15.000 do 100.000 dolara

1
318

ČAČAK – Naučno tehnološki park Čačak u utorak, 29. marta, biće domaćin prezentacije na kojoj će biti predstavljen novi program za podršku inovativnih biznisa “StarTech“.

Program “StarTech“ počinje u 14 sati u prostorijama Naučno tehnološkog parka Čačak (Dr Dragiše Mišovića 169).

Prema najavama organizatora, biće predstavljeni uslovi i kriterijumi po kojima startap timovi, mikro, mala i srednja preduzeća mogu aplicirati za grantove u iznosu od 15.000 do 100.000 dolara u drugom krugu “StarTech“ projekta.

Razgovaraćemo o inovativnim tehnologijama i uslugama ostvarenim kroz saradnju nauke i privrede, kao i o osvajanju novih tržišta i otvaranju novih radnih mesta. Na događaju će govoriti predstavnik gradske uprave grada Čačka, v. d. direktora Naučno-tehnološkog parka Čačak Mirko Pešić, StarTech grantista i direktor kompanije Uniplast Radovan Jovanović, i direktor Odeljenja za preduzetništvo i investicije u NALED-u Dušan Vasiljević – najavljuju organizatori.

Trogodišnji projekat StarTech za podršku inovativnosti i digitalnoj transformaciji malih i srednjih preduzeća, vredan ukupno pet miliona dolara, sprovodi NALED, u saradnji sa Vladom Republike Srbije i uz finansijsku podršku kompanije “Philip Morris International“. Pored bespovratne finansijske pomoći, projektom je predviđena podrška unapređenju regulatornog okvira za poslovanje inovativnih kompanija i za promociju srpskog preduzetništva, inovacija i inovatora.

Izvor. Morava info

Prethodni članakAko ste planirali da operete auto, dobro razmislite! Ponovo stiže pesak iz Sahare
Sledeći članakJuniori Borca poraženi od Partizana u Beogradu

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here