Stranka Rusa Srbije: Želimo kvalitetniji život ruske manjine, ali i svih građana Čačka

5
421

ČAČAK – Gradska organizacija Stranke Rusa Srbije u Čačku, koja će se na predstojećim lokalnim izborimana glasačkom listiću naći pod rednim brojem 5, oglasila se saopštenjem za javnost.

Prenosimo ga u celosti:

Politička stranka Stranka Rusa Srbije je organizacija građana ruske nacionalne manjine, kao i svih građana Republike Srbije, bez obzira na rasnu, versku ili nacionalnu pripadnost, koji su slobodno i dobrovoljno udruženi osnovali stranku, a radi ostvarivanja političkih ciljeva, demokratskim oblikovanjem volje gradjana kroz ucešće na izborima.

Svojim radom i političkim delovanjem na politickoj sceni u Čačku, posebno i prevashodno biće usmerena na predstavljanje i zastupanja interesa ruske nacionalne manjine u Čačku i zaštitu i unapređenje prava, kako ruske, tako i pomoć svim nacionalnim manjinama i socijalno ugroženim licima, u skladu sa Ustavom, zakonima i međunarodnim standardima!

Poseban cilj je, takođe, da predstavimo problematiku izbeglih i raseljenih lica u Čačku, jer je najveći broj izbeglica „nestao“ iz evidencije tako sto su postali gradjani Čačka, njihovi psihosocijalni, ekonomski i drugi problemi ostali su nepromenjeni.

Takođe, zalagaćemo se za prava svakog građanina Čačka-Srbije da slobodno iskazuju svoju političku, kulturnu i svaku drugu naklonost prema Ruskoj Federaciji kao državi i odnos prema ruskom narodu.

Pozivamo sve građane Čačka da svojim glasom podrže našu manjinsku stranku, kojoj nije isključivo samo cilj osvajanje vlasti, već da društvo kome mi težimo bude slobodno i pravedno, a to je društvo koje koje pruža političke mogućnosti svakom građaninu da svojim radom, talentom i slobodnom inicijativom stvori sebi poželjne uslove zivota.

„GLAS ZA SPAS“

POLITIČKI MARKETING

Prethodni članakČačak je naš: Ministre Šarčeviću, zar ni milion evra nije dovoljno da škola “Ratko Mitrović“ bude završena na vreme
Sledeći članakOtirač s Drobnjakovim likom

5 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here