Svi za Čačak: Glas za Radojevića, Ilića, Papića i Petkovića je glas za početak zavođenja vladavine zakona u Čačku

11
592
Foto: Fejsbuk/Privatna arhiva

ČAČAK Koalicija “Svi za Čačak“ reagovala je na saopštenje Gradskog odbora SNS u Čačak.

Prenosimo njihovo saopštenje:

Saopštenje GO SNS-a u Čačku pokazuje sav sunovrat te organizacije i da SNS-a više i nema. Napisano je ne samo kao preteča uvredljivih SNS nastupa, koreni vuku i iz nekadašnje zloglasne organizacije JUL.

Jedan propali čovek, prvoborac kupljenih diploma i omladinac JUL-a, Miško Petković, čuveni krpelj koji je kačeći se od početka političke karijere na stranku u vlasti postao i poslanik, i primio prvu platu iz gradskog budžeta danas brani Miluna Todorovića i lokalni SNS!!!

Nismo mi kao vi Miško Petkoviću, da skačemo jedno drugome za vrat ili poturamo nogu. Mi iz Koalicije „SVI ZA ČAČAK“ smo prijatelji, domaćini, čija reč vredi. Velimir Ilić je podržao svog prijatelja dr Aca Radojevića za gradonačelnika Čačka jer u njemu vidi stručne i moralne kvalitete i patriotu, a nadsve lokalpatriotu. I svima nama u Koaliciji SVI ZA ČAČAK je Čačak iznad Beograda. Znamo da smo vas naterali da asfaltirate svaki ćošak i svaki sokak, i ako. Dobro je to za narod. Ako smo vas naterali, da bar nešto za ovaj narod uradite.

Ali smo vas naterali i da juče, u jednom danu stavite novih 30 bilborda, mada se pitamo šta će jedan lokalni alkoholičar na bilbordu pored Vučića.

Kako mi u našoj prijateljskoj i domaćinskoj koaliciji držimo reč, zamolili smo Velimira Ilića, koga stalno prozivate „Veljo Lampek“ da Mišku Petkoviću obezbedi od svake ture pečenja rakije po jedno burence. Ima on, domaćin je čovek. Nije kao Miško Petković.

I Velimir je obećao burence rakije Miško, ne brini. A i kafu ćemo ti skuvati, za lakše (o)trežnjenje. Biće bolno i teško. Za Miška, Miluna i za SNS.

Ali Čačanima će biti bolje i to najvažnije. Sa domaćinima domaćinski.

A što se tiče Trojanskog konja, ima li boljeg primera od vas? Čitava ergela vas, trojanskih konja je ubačena u SNS Čačak iz JUL-a, DS-a, DSS-a, G17+, SPS-a još 2016. godine i već osam godina jašete na članstvu koje je poštenim radom od 2008. do 2016. godine omogućilo da SNS pobedi, a vi uzjašete. Najveći broj članova SNS-a to vidi, napušta SNS, čak i viđeniji odbornici i prvoborci SNS-a vas napuštaju i prelaze u opoziciju. Pošteno, ne preleću iz opozicije u vlast kao vi, da budu trojanski konji do potpune demontaže SNS-a i Čačka.

To vidi i predsednik države, pa svaki drugi dan dolazi u kampanju u Čačak i dovodi pola vlade RS ne bi li vas održali na vlasti, a dovode i nove strance. Dele strancima naše pare, ovaj put 17 miliona evra za novu, a njihovu fabriku u Preljini, da radnici budu robovi stranaca, umesto slobodni ljudi u FRA.

Što se tiče dr Radojevića kao kako vi kažete „velikog humaniste“ i ordinacije koja „teško može da se otvori od lekarske plate“, može gospodo, jer lokal nije vlasništvo dr Radojevića, već ordinacija plaća zakup vlasniku, pa tako može. Ali ne znamo kako može od plate gradonačelnika, zamenika, pomoćnika da se ima ceo sprat „Sutjeske“, pola trošarine u Beogradu itd… Po „paprenim cenama“ dr Radojevića samo za sprat Sutjeske od skoro 500m2 ( 1m2 2.000 evra) je potrebno da uradi 30.000 pregleda. Možda vi radite neki tajni i složeniji posao koji on ne bi radio, pa zato vaše cene usluga nisu paprene, a bogatstvo je ogromno, majstori su majstori.

Što se tiče „najvećih finansijskih afera“ u Čačku, da ste imali i „slamku“dokaza do sad bi je sa slašću „pojeli“. A ovako, kako sud kaže, platićete oštećenim ogromnu nadoknadu, iz budžeta, naravno, nećete prodavati očevinu zbog laži, čuvate vi svoju lovu.

I na kraju, glas za Radojevića, Ilića, Papića, Petkovića je glas za početak zavođenja vladavine zakona i stop pljački budžeta grada tonama roštilja i ostalim prevarama. Stop pljački domaćih privrednika, seljaka, građana…

Za domaću privredu,poljoprivredu, zdravstvo, farmaciju…

Protiv uništavanja FRA, BIP-a, PKS-a da bi strancima dali najbolje radnike za male pare i tržište od 7 miliona ljudi. Neka stranci dođu pod istim uslovima koje ima domaće stanovništvo.

Sa vama nema neizvesnosti, proteraste Čačane, od 2012. godine do danas, 10.000 punoletnih građana Čačka je manje!

U Srbiji 2023. godine rođeno 60.000 beba, umrlo i ubijeno 100.000 ljudi! Sve čestitke i divljenje za vaše poduhvate!

Sa vama nema neizvesnosti i za „Čačak sutra“ propast je sigurna.

Izbor je na Čačanima!

SVI ZA ČAČAK BROJ 4

Prethodni članakU subotu se u Prijevoru održava jubilarna deseta “Gulašijada“
Sledeći članakGG Ivan Ćalović: Deo opozicije nije prihvatio naše predloge, ali pobeda u Čačku je blizu

11 KOMENTARA

  1. Preljina, Atenica, Pranjani…aj bešte iz grada! Pa normalno da Čačani odlaze, kad nadiru ovi uz Pranjana. A pritom, taj iz Pranjana, vredan kad radi privatno a masnu kintu koju je primao u Gradskoj upravi, nije odrađivao ni 5%. O ovom ßto mu je šatro deda bio bogat a vozio se u fići sa šafcigerom je izlišno i govoriti. Da je malo manje alav bio, danas bi bio odmah iza Dačića po stažu u svim vladama.

  2. Ovo je plskvanperfekat političke scene u Cacku,oni treba da se manu politike naročito Veljo Ilic. Proveo je ceo zovot sta ce mu to više u životu,pusti mlade saobrce.

  3. Milun je bio uspešan i bogat čovek pre nego što je ušao u politiku. Za Radojevića niko nije čuo dok nije postao predsednih čačanskih naprednjaka. Tad je hvalio Vučića na sva usta a kad je izgubio privilegije odjednom mu ne valja. Nego doktore kako si od lekarske plate kupio opremu za ordinaciju. To ti nama lepo objasni, pusti ove fraze iz saopštenja.

  4. Vidim da je ovog proleća dobro ponela gandža u Preljini i Atenici, a možda su lampek i ekipa nabasali i na rakiju Zozovaču pa im metil udario u glavu.

  5. Ne verujem sta citam. Kao da su gradjani pali na glavu pa izgubili razum. Pa se ne secaju ovih likova. Bogatih i prebogatih. Odakle. Od grbace naroda kojeg su opljackali. Posebno od Velimira. Sve on zna samo se pravi blesav. A ovi ostali mu cuvaju ledja. Sta bi ovom doktoru da udje u politiku? Malo my sto je otvorio privatnu maltene kliniku. Hoce jos. Dokle vise? A Papic je posebna prica. Ispricana.

  6. Preduhitrio si me. Citao sam I smejalo se. Zamislimo ljudi. Oni pricaju o burencetu. Doduse izgleda da ih je to i povezalo. Bruka od saopstenja.

    • Preduhitrio si me. Citao sam I smejalo se. Zamislimo ljudi. Oni pricaju o burencetu. Doduse izgleda da ih je to i povezalo. Bruka od saopstenja.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here