Tepić potvrdila: Predvodiću “superlistu“ na parlamentarnim izborima

14
520

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je da je postignut dogovor da ona bude nosilac liste na parlamentarnim izborima sa partnerima iz Demokratske stranke (DS), Narodne stranke (NS), Pokreta slobodnih građana (PSG), Pokreta za preokret (PZP) i sinidikatima.

Snažno verujem da možemo da pobedimo i na izborima za Beograd i na predsedničkim, sa dobrim izazivačem Vučiću i osobom koja nas može dovesti do drugog kruga, ali i da na parlamentarnim izborima sa ‘superlistom’ stranaka i nestranačkim istaknutih ličnosti možemo da osvojimo toliko mandata da onemogućimo Vučića i Srpsku naprednu stranku (SNS) da imaju svojih sigurnih 126 poslanika – rekla je Tepić, za današnji list Nova.

Kako je navela, lično misli da bi potpredsednik NS Zdravko Ponoš bio “sjajan kandidat“ za predsednika države “jer bi mogao da simbolizuje jedinstvo najvećeg broja građana i ima potencijal da uđe u drugi krug sa Vučićem i tada pobedi“.

U skladu sa dogovorom, listu za naš glavni grad predvodiće nestranačka ličnost, osoba koja je dostojna te uloge žile kucavice, Beograđana i cele države – navela je Tepić.

Izvor: Beta

Prethodni članakSa analize stigli rezultati 406 uzoraka iz Moravičkog okruga, manje od 100 novozaraženih
Sledeći članakObradović: Zorana Mihajlović i Ana Brnabić glavni lobisti “Rio Tinta“ u Srbiji

14 KOMENTARA

  1. Kako neko ko ne voli svoju zemlju ima obraza da se kandiduje za bilo šta? Znači nema morala. Nema obraza. A isti su i ti koji takve i te podržavaju. Bruka velika.

  2. Tebi da dam glas. Ni u snovima. Zaboga, zašto nije nosilac liste bivša rektorka BU Popović ili neko sa ozbiljnim ugledom? Akademici, profesori ili naučni radnici? Prestanite da se izmotavate više! Slušate li vi nas uopšte? Bojkotovaćemo i vas!

  3. Super lista ili u prevodu olupina od DS-a, najbitnije im je da se Srbija proglasi za genocidnu državu. Pa mogu da mrzim SNS iz svog srca ali ovi mi se gade…

      • Pitam se koliki moraš da imaš manjak intelekta i mašte pa da su ti i dalje ok ove fore za parizerom. Inače prezirem SNS ali ništa mi simpatičniji nisu ni simpatizeri opozicije koji su površni, priglupi i ograničeni.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here