Tiodorović: Najteža situacija u Beogradu, zabrinjavajuće i u Čačku

8
10950

ČAČAK – Epidemiolog Branislav Tiodorović ocenio je da trenutna epidemiološka situacija u Srbiji ukazuje na nešto što Krizni štab za suzbijanje koronavirusa nije očekivao.

On je naveo da nije očekivao smanjenje broja testiranih, a toliko zaraženih, gde preko 60 odsto čini Beograd.

Beograd je najveći grad, ali je dosta zabrinjavajuća i situacija u Valjevu, Čačku, Novom Sadu, Kragujevcu – naveo je Tiodorović za TV Nova S.

Prema njegovim rečima, novembar će biti još teži, a cilj je, kako je rekao, usporiti broj pozitivnih i bolesnih ljudi i naglo povećanje broja zaraženih.

Sada je najvažnije da ne postoji panika, da ne postoji dilema da li smo spremni. Moramo da budemo koncentrisani, smireni, oprezni, organizovani i da se suprotstavimo ovoj bolesti na odgovarajući način – rekao je Tiodorović, prenosi Beta.

Izvor: Beta

Prethodni članakJuniori Dinamika lako do pobede u dvorani kraj Morave
Sledeći članakU Čačku još 26 pozitivnih na koronavirus

8 KOMENTARA

  1. Kod nas je stvarno totalno raspustena situacija.svi se ponadaju kao da korone nema maske se nose ispod brade ili u ryci ako se uopste u nose ni voizaci autobusa ni putnuci dobro je nama cim se ovako neodgivorno ponadamo i prema sebu a i prema drygima!

  2. Nije za paniku, Ali treba biti oprezan I cuvati se. Prema PSR testu iz moje produce Nas troje je bilo zarazeno. Srecom, simptomi su bili laksi, Ali znam I one koji imaju tezi oblik, sa obostranom upalom pluca.

  3. Kakva zabrinjavajuće situacija koga vise lažete i znate li matematiku… Zbog 0.01 posto obolelih zatvarate gradove a pri tom prepisujete koronu i ko je ima i ko je nema… Ovo je smešan virus… Sve je ovo politički…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here