Todorović: Domanoviću i Nikoliću istekao mandat, konkursna komisija odlučuje o novim direktorima

12
1493

ČAČAK – Direktori javnih preduzeća “Komunalac“ i “Gradsko zelenilo“ Petar Domanović i Dragan Nikolić neće više biti na tim funkcijama jer im je istekao mandat, potvrdio je danas gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

On je naveo da im je istekao četvorogodišnji mandat, uz napomenu da su obojica izvesno vreme direktorsku funkciju obavljali u v.d. statusu.

Po zakonu, ne možete biti dva puta vršilac dužnosti, a novi vršioci dužnosti moraju se imenovati do raspisivanja konkursa i odabira novh direktora. Ili će to možda biti stari. To je sada na konkursnoj komisiji, koja će pregledati prispele biografije, onih koji su zainteresovani da vode ova dva javna preduzeća. Prethodni direktori su radili dosta dobro. Naravno, uvek može bolje, ali radili su zaista dobro obojica, i Nikolić i Domanović. Ali zakon je jasan i egzaktan. Raspisaćemo novi konkurs za oba javna preduzeća. Dejan Ćosić i Branko Pejica su sada vršioci dužnosti – naveo je Todorović.

Morava info pre nekoliko dana objavila je da će v.d. direktora “Komunalca“ biti Branko Pejica, a v.d. direktora “Gradskog zelenila“ arhitekta Dejan Ćosić.

Izvor: Morava info

Prethodni članakIzbor iz zbirke savremenih umetničkih dela Galerije “Nadežda Petrović“ na izložbi u Ćupriji
Sledeći članakPorazom u Zemunu Borac zakazao majstoricu protiv Mladosti

12 KOMENTARA

 1. Po konkursu.. Daj, Milune, znamo te tvoje konkurse i fazone. Dosta je bilo. Oteraš ljude koji su iole uzimali u obzir rad i trud, a dovešćeš one tvoje poltrone, Milankove vojnike. Sramota za grad i građane. Istina je prava da ti nisu dobro odradili posao oko izbora, 9000 glasova manje, pa sad po svim šavovima pucate i ne možete da se sastavite. Dobro je ovako što radiš, da vide građani. Pratimo situaciju.

  • Drago ne mlati se čoveče. Koje sramote? pa svuda se vidi veliki napredak u odnosu na stanje pre nego što je Milun postao gradonačelnik. Nijedan čovek nije i neće uraditi za Čačak kao što je on!

   • Sta konkretno, zgrada do zgrade, a sve na staru kanalizaciju, koja kada zacepi, grad ce plivati u govnima!
    Pola grada u mraku, a o selima i da ne pricam…

 2. Samo ne objasni milun kako u vodovodu i parking servisu moze dva puta vrsipci duznosti postavismo ljude na poslednjoj sednici.
  Istekao mandat pa vd do kraja konkursa
  A u zelenilu i komunalcu to isto ne moze. A kaze ova dvojica super radili. Bezobrazluk
  Dvostruki arsin za isto stanje jbg kad mu se.moze.

  • Ako ste odbornik onda ne znate ništa. Verovatno ste neka od struja i za Petra i mufljuze slične njemu koji preleću kod vas. Poredite njih dvojicu sa Vodovodom i Parking servisom? Druga dvojica vd direktora trenutnih pomenutih nisu bili u v.d statusu ma početku mandata kao Domanović i Nikolić koji to već jesu bili lre ovog mandata.

  • dosta je bilo, bravo Milune redom smenjuj sve. I preletace i uvlakace sve treba da smeni, jer ce sutra isto sa urade kad vide da sns puca.
   Bravo, podrska za Miluna.

 3. Nadamo se da ce i druge da zameni, kao i nacelnike i sve funkcionere.
  Dosta je bilo, dobar potez gradonacelnika.
  Dokaz da se ceni rad clanova i simpatizera, a ne poltronstvo i zeton taktika.
  Bravooooo

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here