Tri zlata i dva srebra za juniore ČAAK-a na državnom prvenstvu

0
124

ČAČAK – Prvenstvo Srbije za starije juniore u atletici obeležili su odlični rezultati članova AK „ČAAK“ osvajanjem tri zlatne i dve srebrne medalje.

Posle izuzetnog rezultata koji je postigla u Bakuu, Ivana Ilić je pored svog imena upisala još dve sjajne pobede u trkama na 100 metara i 200 metara.

Pravi podvig u trci na 3.000 metara ostvario je Ognjen Nikolić, pobedivši standardnog srpskog juniorskog reprezentativca Mirka Maunu, dok se u trci na 5.000 metara posle velike neizvesnosti u produženom finišu morao zadovoljiti drugim mestom.

Treći član ekipe „ČAAK“ Sanja Đoković osvojila je drugo mesto u disciplini 3.000 metara stipl i četvrto mesto u disciplini 1.500 metara.

Prvog dana prvenstva Ivana Ilić je u kvalifikacijama trke na 100 metara istrčala najbolji rezultat i pobedom u svojoj grupi ostvarila siguran put u finale. Finalna trka je potvrdila dobru formu Ivane Ilić, ostvaren je rezultat 12,14 sekundi i nova titula državne prvakinje, dok su drugo mesto podelile Tamara Milutinović i Sara Kiš.

Izvor: Morava info

Prethodni članakOd septembra ponovo počinje da radi rudnik “Brezak“ u Pranjanima
Sledeći članakSan o 500 evra

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here