U petak se bira Gradski odbor SNS Čačak, Todorović jedini kandidat za predsednika

5
911

ČAČAK – Donedavni poverenik Srpske napredne stranke (SNS) u Čačku Igor Trifunović, izjavio je danas da će u petak biti održana Izborna skupština stranke na kojoj će se birati članovi Gradskog odbora. Skup će biti održan u velikoj sali čačanskog Doma kulture.

Trifunović je rekao da će se na sednici glasati o izboru Miluna Todorovića za predsednika Gradskog odbora.

Todorović vodi izuzetno kvalitetnu politiku, a takođe i Grad i sigurno će to raditi i na mestu predsednika Gradskog odbora – istakao je on.

Prema njegovim rečima, na ovakvim skupštinama uvek su prisutni članovi Izvršnog odbora.

S obzirom da je Todorović podržan od strane svih izabranih predsednika mesnih odbora, mislim da je to jasan pokazatelj neke naredne politike. Postoje tu i funkcije poput potpredsednika stranke i predsednika stručnih saveta stranačkih koji će biti formirani posle izborne skupštine. Mislim da tu ime mesta za sve one koji su se pokazali u prethodnom mandatu, očekujemo i dosta novih ljudi – naglasio je Trifunović.

Trifunović je odgovarajući na na pitanje novinara rekao da ne zna da je Todorović magistrirao, kao i da nema saznanja zbog čega se ta informacija ne nalazi u gradonačelnikovoj biografiji.

Ne znam koliko je to bitno da li je magistar, bitno je da on radi svoj posao izuzetno kvalitetno. To je moja lična ocena – zaključio je Trifunović.

Izvor: MNA

Prethodni članakDominacija čačanskih motociklista u 2019. godini, najboljima dodeljene nagrade na Sajmu sporta (FOTO)
Sledeći članakStudenti VŠTSS najavljuju štrajk, ne žele pripajanje Fakultetu tehničkih nauka

5 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here