U subotu humanitarni bazar za malu Čačanku Đurđu

0
367

ČAČAK – Na gradskom trgu u Čačku u subotu 27. novembra, u periodu od 11 do 17 sati, biće odrzan humanitarni bazar za Đurđu Maksimović iz Čačka, u cilju prikupljanja novca za njeno lečenje.

Dođite da zajedničkim snagama i uz lepo druženje budemo korak bliže Đurđinom bezbrižnom detinjstvu.

Pozvani su svi koji imaju neki predmet za koji misle da nekom treba i žele da ga prodaju, takođe su pozvani i oni koji će akciju podržati kupovinom predmeta koji će se naći na bazaru.

Ukoliko zelite da donirate kontaktirajte nas na 064/0009642 – Mina Vasović. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete, novac mozete uplatiti na racun 160-6000001248310-95

Na bazaru će se prodavati knjige, kozmetika, hrana, piće, proizvodi za decu, igračke, pinjate, novogodišnje dekoracije, u ponudi će biti i slikanje sa Deda Mrazom, kao i vaučeri dekoratera, kozmetičara, butika, teretana…

Đurđa je rođena 20. marta 2019. godine u Čačku sa svega 2 kilograma, izrazito nezrela. Pratio ju je hipertonus ekstremiteta, hipertonus trupa, tortikolis i deformitet stopala. Uspostavljene su dijagnoze psihomotorno kašnjenje, oštećenje sluha, anomalija bubrega, mikrocefalija, osetljivost na gluten.

Sa nepune dve godine ima svega 8 kilograma. Još uvek ne hoda i ne govori. Sredstva su potrebna za lecčnje u inostranstvu, specijalističke preglede i kontrole, defektološke tretmane, suplemente, terapije neurosenzorne stimulacije, medicinsku opremu kao i za putne troškove i smeštaj.

Prethodni članakAktivizam mladih – Pokreni i promeni
Sledeći članakU galeriji “Risim“ otvorena izložba slika Branka Trifunovića

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here