Važan igrač odlazi iz Borca

7
1469
Foto: Duško Radišić Lejča

ČAČAK – Krilni košarkaš Aleksa Novaković više nije igrač Borca, nakon što je sporazumno prekinuta saradnja ugovorena pre tri godine.

Novaković je imao ugovor na još jednu sezonu, ali su se igrač i klub saglasili da je odlazak najbolja opcija.

Dvadesetšestogodišnji košarkaš u protekle tri godine profilisao se kao jedan od najvažnijih igrača Borca. Dobrim igrama zaslužio je i poziv na širi spisak reprezentacije.

Prošle sezone prosečno je po meču beležio 10 poena i 5 skokova.

Izvor: Morava info

Prethodni članakProglašena najlepša pesma o Čačku, nagrada ide u Vrbas
Sledeći članakPoetski rasadnik, četvrti deo: Matijević, Živanović, Mišić, Nedeljković, Miletić

7 KOMENTARA

  1. Premija mu je bila igranje u Borcu, ništa posebno nije napredovao, kao i većina tima u poslednje dve godine bez sinergije sa navijačima, nema ono „srce na teren“… Marko , Peca, Dzoli dovedite igrače kao kad su tu bili Pešak, Malina, Prlja, Ćelo Djoković… da imaju zajedništvo i kao tim i sa publikom, i da Čačak opet bude „vruć“ teren.

    • Neće,ne odgovara im da igrači budu „glavni“ protagonisti. Oni hoće da se priča o njima jer su sitne duše. Ta atmosfera kad su bili Ćelo,Pešak,Malina,Prlja se neće ponoviti još dugo dugo,puna hala u raspalom KLS a aba2 gorela. Sad je ulaz bio za mnogo utakmica slobodan i ne dodje ni 1000 ljudi.

  2. Ništa spektakularno nije pokazivao, ako je gde imao prostora da igra to je Borac. U svakom slučaju, iz Novog Pazara doći u Borac to mu je bila najbolja odluka u karijeri, svakako sve najbolje u daljoj karijeri, pamtićemo onu trojku protiv Splita!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here