Večeras u Čačku koncert najboljih kulturno-umetničkih društava Srbije

0
978

ČAČAK – U petak, 26. aprila, na velikoj sceni Kulturnog centra u Čačku održaće se koncert najpoznatijih kulturno-umetničkih društava u Srbiji. Program počinje u 20 časova.

Foto: Bus plus produkcija

Organizatori koncerta iz kulturno-umetničkiog društva “Dule Milosavljević – Žele“ najavljuju koncertni događaj od izuzetnog značaja.

  • Veliko nam je zadovoljstvo da pozovemo sve sugrađane i ljubitelje folklora i tradicionalne umetnosti da dođu i uživaju ukoncertu na kom će nastupati KUD “Đido“ iz Bečeja, KUD “Laza Nančić“ iz Vršca, KUD “Stanko Paunović“ iz Pančeva i naravno naše kulturno-umetničko društvo Žele. Godinama unazad organizujemo koncerte, druženja i razmenu iskustva sa renomiranim kulturno-umetničkim društvima iz naše zemlje, a cilj nam je prezentacija i očuvanje bogatog kulturnog nasleđa i promocija folklora, umetnosti, afirmisanje mladih umetnika, s obzirom da je Čačak centar kulture, tradicije i folklora Moravičkog okruga i šire – navode organizatori.

Prema njihovim rečima, interesovanje za događaj je veliko, a karte se mogu preuzeti u prostorijama “Žela“, na adresi Železnička kolonija 8.

Izvor: Morava info

Prethodni članakIsplata aprilskih penzija tek posle praznika
Sledeći članakOtvorena izložba “Dijalog: Nadežda Petrović – A. M. Leka“

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here