Više od hiljadu takmičara na četvrtom izdanju Wild West OCR trke sa preprekama u Ovčar Banji

0
1095

ČAČAK – U Ovčar Banji se zakuvava prava takmičarska atmosfera na četvrtoj po redu trci sa preprekama WILD WEST OCR koja se održava u subotu, 1. juna. Preko 1.000 takmičara će se boriti sa izazovima dve planine, rekom Moravom i preko 40 veštačkih prepreka i poligona postavljenih na ove dve planine.

  • Ono što izdvaja WW OCR jesu inovativne, zanimljive prepreke koje se mogu videti na evropskim i svetskim takmičenjima, izazovna i nepredvidiva priroda, profesionalna organizacija i dobra zabava pre i posle trke – najavili su organizatori.

Teški usponi, strme nizbrdice, blato, mulj, skokovi, rovovi, nošenje terete, preskakanje, plivanje, tobogani su ono što karakteriše ovu trku sa preprekama. Pored sportsko-rekreativnog sadržaja, takmičari dobijaju zajednički ručak, joga seanse, besplatan kamp Automoto saveza Srbije, kao i različite nagrade i aktivacije tokom celog dana za sve takmičare i posebno za pobednike.

  • Kako bismo upotpunili vikend, organizovana je žurka za sve posetioce Ovčar Banje, do 18 časova do ponoći tokom koje će se razigrati uz popularnog DJ-a Igora Šćepanovića Šćepu. Ulaz za sve je besplatan – ističu organizatori.

Ovaj jedinstven i najmasovniji događaj u Ovčar Banji ne bi bio moguć bez podrške Grada Čačka, SC Mladost, TO Čačak, Stage pro koji su od početka prepoznali ideju i potencijal. Pored njih, tu su i komercijalni sponzori Del Systems, Pan sport, Aqua Viva, Pečenjara kod Brana, Fitpass, P…S… Fashion, Imlek, Chipsy Way, Premier Taxi.

O bezbednosti takmičara će brinuti spasioci Gorske službe spasavanje Srbije, kao i zdravstveni radnici Hitne pomoći Čačka.

  • Zahvaljujemo se svima što nam pomažu da unapredimo ponudu Ovčarsko-kablarske klisure i doprinesemo razvoju trka sa preprekama – dodaju organizatori.

Deo puta u Ovčar Banji će biti zatvoren za saobraćaj u periodu od 10 do 15 časova.

Izvor: Morava info

Prethodni članakTradicionalna izložba Likovnog studija za decu Kulturnog centra
Sledeći članakIstorijat zaboravljene škole u Beljini, preteče OŠ “Ratko Mitrović“

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here