Vučić o Bošku Obradoviću: Mali sam ja čovek da bih razumeo sve njihove pobede

3
363

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je suviše „mali čovek“ da bi razumeo „sve pobede“ dela opozicije koja zagovara bojkot izbora.

Komentarišući odluku lidera Dveri Boška Obradovića da prekine višednevni štrajk glađu i njegovu navodnu izjavu da je „rasturio sistem“, Vučić je poželeo Obradoviću i drugima iz opozicije koji zagovaraju bojkot izbora da „tako uspešno nastave u tom rasturanju“.

Mali sam ja čovek da bih razumeo sve te njihove pobede. Čestitam im na svim pobedama – rekao je Vučić u Prokuplju posle obilaska radova na rekonstrukciji zdravstvenog centra u tom gradu.

Komentarišući poziv predsedavajuće Delegacije Evropskog parlamenta za saradnju sa Srbijom Tanje Fajon opoziciji da ipak izađe na izbore, Vučić je rekao da ne zna šta bi rekao o tome, niti da sluša „šta ko od njih govori“.

Ja se bavim time kako da podignem zemlju, da sačuvam naš narod u Crnoj Gori i na Kosovu… Ne znam šta bih rekao a ni šta ko od njih govori, ni gde govori. Zanima me gde da nađemo novac, u šta ćemo mi da investiramo. A ko kome šta kaže, mnogo me boli glava od toga – rekao je Vučić.

On je rekao da nije u stanju da shvati „sve te njihove pobede i uspehe“, jer su za njega uspesi izgradnja novih puteva, bolnica, pruga, ljudi koji kreiraju i izvoze softver, a da se čak raduje i kiši koja je juče pala.

Ko hoće (na izbore) neka izađe, ko neće neka ne izađe. Narod će svoje reći, narod niko nije uspeo da prevari – rekao je predsednik Srbije.

Izvor: Beta

Prethodni članakObradović i Kostić prekinuli štrajk glađu, Dveri nastavljaju kampanju za bojkot izbora
Sledeći članakTodorović: Bez velike štete od nevremena u Čačku

3 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here