Žarko Paspalj: Svi treba da odu iz ove zemlje!

3
1021

Proslavljeni jugoslovenski i srpski košarkaš Žarko Paspalj postao je još jednom zvezda društvenih mreža nakon što je preuredio zapušteno zajedničko dvorište između zgrada na Vračaru u Beogradu, pretvorivši ga u košarkaški teren, piše nedeljnik NIN.

Paspalj je, govoreći o nedostatku solidarnosti u društvu, rekao da „možemo da pričamo – krivi su Milošević, Vučić, Tadić ili Koštunica, bilo ko ko je bio na vlasti poslednjih 30 godina, ali ajde da pođemo od sebe“.

Bilo je i meni teško kada sam radio igralište u zapuštenom dvorištu, ustajao svako jutro u 6 sati i smišljao nove ideje kako da ovo zajedničko dvorište izgleda što lepše, uvek u iščekivanju evo, sada će još neko da dođe. A nije – priča Paspalj.

Naiđe ti bes, kažeš, čekaj bre, šta je ovo s ljudima, znaš da te gledaju, vide nekog kretena koji je imao četiri srčana udara i šlog kako sam radi u zajedničkom dvorištu, valjda se zapitaš, šta on to radi. I kažeš sebi, ma on to radi jer ima neku korist. Eto, to ti je to – kazao je Paspalj.

Komentarišući masovni odlazak mladih ljudi iz zemlje, on poručuje da „treba da idu svi“.

Posledica toga će biti konačni raspad ove zemlje, niko neće ostati i to je to – kaže Paspalj i dodaje da „država ne vodi računa o svojim ljudima, a neko bi morao“.

On dodaje da je tako u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni, kod nas.

Ništa se tu dobro ne dešava, već tragično kao posledica načina života od 1991. do 2019. a to je 30 godina. Kada imaš 50 i razmišljaš o tome normalno je da te uhvati bes – zaključuje Paspalj.

Izvor: NIN, Beta

Prethodni članakPravda za sedam miliona selektora!
Sledeći članakTrifunović: Rakonjac nije overio ostavku kod notara, zato o njoj nije raspravljano

3 KOMENTARA

  1. Ja neznam kojoj diktaturi.Treba raditi i misliti unapred.Nazalos5 u Srbiji svaki uspeh treba osuditi.Meni ne smeta Vucic on je moj predaednik i postujem ga da bi postovao i sebe.Mnogo mi smeta kod njega ja pa ja „japajac“ .Drzava to je timski rad to treba da shvati.Zelim mu mnogo uspeha a znaci i nama lepsi zivot.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here