Trifunović: Rakonjac nije overio ostavku kod notara, zato o njoj nije raspravljano

0
322
Miloš Rakonjac

ČAČAK – Verifikacijom mandata novoizabranoj odbornici sa liste “Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje”, odbornici Skupštine grada započeli su današnju sednicu, koja se održava u Parmencu.

Umesto Bele Stevanović, novi odbornik je pedagog iz Ostre Biljana Jakovljević.

Na pitanje šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke, Aleksandra Maksimovića, da li je tačno da je odbornik Dveri, Miloš Rakonjac, podneo ostavku na tu funkciju i zbog čega se o tome ne raspravlja, predsednik Skupštine grada Igor Trifunović je potvrdio tu informaciju.

Miloš Rakonjac je pre više od mesec dana uputio svoju ostavku, koju je dostavio na pisarnicu Gradske uprave. Međutim, zakon predviđa da ona mora biti overena kod notara ili da se podnese lično na sednici. S obzirom da se to još uvek nije dogodilo, očekujem da se Rakonjac pojavi do kraja ove sednice ili da ostavku overi kod notara – rekao je Trifunović.

Sednici i ovog puta ne prisustvuju odbornici opozicije.

Na današnjem dnevnom redu sednice Skupštine grada su predlog odluke o proizvodnji, distribuciji i snadbevanju toplotnom energijom, izveštaj o izvršenju budžeta grada od 01. januara do 30. juna, zatim o uslovima i načinu realizacije programa lokalnog ekonomskog razvoja za 2019, kao i izveštaj o radu Doma zdravlja za 2018. godinu.

Odbornici će raspravljati i o izradi Plana detaljne regulacije za rekonstrukciju dalekovoda 110 kilovolti na teritoriji grada i regulaciji groblja u Donjoj Trepči.

Pred odbornicima se nalazi predlog da Branimirka Radosavčević i dalje bude direktor Centra za socijalni rad, a direktor Apoteke Čačak Sanja Simović.

Zbog rekonstrukcije Skupštine sale, čiji završetak se očekuje do kraja meseca, današnja sednica se održava u Parmencu.

Izvor: MNA

Prethodni članakŽarko Paspalj: Svi treba da odu iz ove zemlje!
Sledeći članakLončar: Mnoge medicinske sestre će se vratiti u Srbiju kada plata bude 50.000 dinara

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here