Božićno darivanje najmlađih u organizaciji čačanskog Crvenog krsta (FOTO)

0
450

ČAČAK – U organizaciji čačanskog Crvenog krsta na Gradskom trgu u Čačku organizovano je božićno darivanje najmlađih sugrađana. Služile su se ušećerene jabuke, medenjaci i božićni keksići.

Druženje volontera Crvenog krsta i mališana dopunilo je tradicionalno okupljanje građana u centru Čačka. Prema rečima volontera Nenada Gavrilovića, najveće zadovoljstvo je kada se izmami osmeh najmlađih.

Danas je bila prava prilika za to – poručio je dugogodišnji volonter, inače jedan od tri dobitnika priznanja Crvenog krsta Srbije za proteklu godinu.

Crveni krst je sinonim za humanost i dobročinstvo, a građani Čačka su prepoznatljivi po plemenitosti i pomoći onima koji su u nevolji.

Za sve nas cilj je jedan – da zajedno sa građanima Čačka pružimo ruku prijateljstva i podrške onima kojima je pomoć potrebna. Hvala svim ljudima dobre volje koji su za sve ove praznike pomagali našim sugrađanima, a svi mi u Crvenom krstu smo se potrudili da novogodišnji pokloni, hrana, higijenski paketi i druge neophodne stvari stignu do naših korisnika – poručili su volonteri u svoje i u ime zaposlenih u Crvenom krstu.

Zahvaljujući podršci grada Čačka, Crvenog krsta Srbije i donatora, u 2022. godini pored 750 korisnika Narodne kuhinje, posebna pažna ce biti ukazana starijim licima i deci sa seoskog područja.

Izvor: Morava info

Prethodni članakBatut: Karantin za bliske kontakte skraćen sa 14 na 10 dana
Sledeći članakU Čačku raste broj novozaraženih, a smanjuje se broj hospitalizovanih

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here