Do kraja godine počinje izgradnja prve javne garaže u Čačku

17
2808

ČAČAK – Čačak je u procesu dobijanja građevinske dozvole za igradnju javne garaže koja će se nalaziti na lokaciji kod taksi stanice, najavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Jedno od idejnih rešenja javne garaže kod taksi stanice; foto: JKP “Parking servis“

On je rekao da idejno rešenje već postoji i da će to biti prva od dve javne garaže koje će se graditi u Čačku.

 • Očekujem da izgradnja počne do kraja ove godine i da najkasnije do leta sledeće bude završena – naveo je on.

Izvor: Morava info

Prethodni članakBrković: Predstavnici opozicionih listi u Čačku nisu nam rivali, već saborci
Sledeći članakZa program energetske sanacije u čačanskim domaćinstvima ove godine biće izdvojeno 52 miliona dinara

17 KOMENTARA

 1. Ne lipši magarče do zelene trave…
  U tom novom „bulevaru“ ima mesta da se napravi bar 150 parking mesta ALI IM SE NE ISPLATI, bolje im je da ispred socijalnog i između robnih kuća uzimaju 100 dinara na sat nego u bulevaru radomira putnika 20…

 2. Najsmesniji su mi kad poseku stoletna stabla i ondapo tim njihovim projektima stave u zamenu nekoliko malih kalemljenih stabala katalpe visine metar i frtalj. Podavicemo se od zagadjenog vazduha.

 3. ZA PAJA I NJEGOVU TETKU, zatvorena garaza biće između zatvorenog bazena, nove hale i staračkog doma a gledađe na novo porodlište. Crni Pajo, smanji sa parizerom, počeo si da haluciniraš.

 4. Zašto nije gotov vidikovac na Kablaru iako je prošao rok dva meseca, zasto nije gotov muzej kosarke iako je prošlo već tri meseca od roka? Ovu garažu najavljuju pred svake izbore.

 5. Predlažem da se uvede plaćanje parkinga ka Konjevićima Atenici Aveni šteta da se još ne otima narodu kad ima prostora. Taj parking servis je ozbiljan namet građanima Čačka i velike pare zgrću. Toliko ulica su zauzeli da ni jedna nije Humatinarnog karaktera. Tipa za pomoć nekome na broj **,,,,
  Toliko o plemenitosti a imaju novca da ozbiljno pomognu. Sramota.

 6. Ajde da vidimo ako krenu radovi na zatvorenom bazenu u narednim danima, a čim se nešto počne mora da se završi, da li ćeš kevtati kao sad?

  • Netačno da čim se nešto počne,mora da se završi,nije završen bulevar Radomir Putnik,stadion Borca,bulevarTanaska Rajica u katastrofalnom stanju a ko zna kad će završiti ambulantu u Ljubicu.

   • Bulevar Tanaska Rajica koji je u raspadu je radio tvoj opozicionar Velimir, Borcev stadion, koji se takodje raspada, isto Veljo. Tako da, bolje ćuti. Ovi ljudi kad urade bulevar, kao što je R. Putnika od Medicine rada do Proletera, to barem lici na nesto. A dom zdravlja u Ljubicu se otvara za mesec dana, ziv bio pa video.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here