DS Čačak: Formirati komisiju koja će utvrditi stanje na odeljenjima čačanske bolnice

10
659

ČAČAK – Gradski odbor Demokratske stranke oglasio se saopštenjem za javnost u kojom lokalnu vlast pozivaju na formiranje komisije koja će ustanoviti kakvom se satnju nalaze odeljenja čačanske bolnice.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Odnos lokalne vlasti prema građanima i rešavanju ključnih problema je poražavajući. Gradonačelnik Čačka je predstavnik krupnog kapitala, stoga ne razume građane i njihove potrebe, već se bavi projekima koji su potrebni za finansijsko namirivanje stranačkog kadra. „Čačanska rodna“ i „vidikovac“ su očigledni primeri toga. Sakrivanjem iza nameštenog anketiranja građana ne dobijamo pravu sliku, već lažnu podršku za ideju kojoj nije vreme.

Pozivamo gradsku vlast da zajedno (vlast i opozicija) napravimo komisiju koja će da poseti Čačansku bolnicu i da ustanovi stanje svakog odeljenja. Takođe, u bolnici možemo napraviti anketu i o vidikovcu, pa neka pacijenti bolnice, a naši sugrađani kažu da li je tako nešto prioritet ili oni imaju neku drugu ideju.

Posebnu pažnju ćemo obratiti na porodilište i dečje odeljenje odakle nam stižu fotografije užasnih uslova koji ne priliče gradu kao što je Čačak. Fotografije iz bolnice koje su nam poslali naši sugrađani/ sugrađanke, pacijenti bolnice nećemo objavljivati, jer bismo da pružimo šansu komisiji koju bi formirali.

Gradski odbor Demokratske stranke Čačak

Prethodni članakU Mašinsko-saobraćajnoj školi gradi se objekat za učenike u sistemu dualnog obrazovanja
Sledeći članakAleksa Avramović pred hiljadama Čačana: Ovo su najlepši dani u mom životu (FOTO)

10 KOMENTARA

  1. Pametnije je svima da ne komentarisete, već se organizujte i vidite šta nedostaje,napravite akciju da se nabave duseci, jastuci, kreveti i posteljine i ostalo.Da se na taj način pomogne i pacijentima i osoblju koje se muči u bolnici.
    Pa onda pokazati ovom narodu, šta ste uradili sem kritikovali!

  2. DS dok je bio na vlasti stalno je pravio ankete gradjana, nije se moglo ziveti od anketiranja. Ups, nije bilo projekata ni ulaganja…ali sad mora pljuc pljuc.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here