Kamionom dovezao gomilu smeća i istovario nasred reciklažnog platoa kod groblja u Atenici (FOTO)

1
1142

ČAČAK – Da su praznici omogućili našim sugrađanima da budu vredni i pospreme po svojim stanovima i dvorištima, dokazuje i to što i pored svakodnevnog vršenja usluge, nalazimo gomile kabastog i drugog otpada u i pored kontejnera, nabacane, nagomilane, saopštili su iz JKP “Komunalac“.

Reciklažni plato kod groblja u Atenici

U saopštenju se naglašava da do ovakvog gomilanja dolazi iz jednostavnog razloga što “ovakvom otpadu nije mesto kod ovih posuda“.

Posebno čudno ponašanje imamo i kod bacanja smeća na reciklažnim platoima. Svakodnevno pražnjenje posuda na platoima ne sprečava pojedince da potpuno nerazumno izručuju svoje smeće na gomilu nasred reciklažnog platoa van za to predviđenih posuda. Ove gomile smeća nastanu za jedno popodne ili pre podne. Neverovatno. Kako na većini ovih lokacija postoji video nadzor, to će sasvim izvesno doći do kažnjavanja nesavesnih sugrađana, odnosno korisnika usluga – poručuju iz “Komunalca“.

Reciklažni plato u Slatini

Oni ističu da stoji stalni apel na sugrađane da na adekvatan način odlažu svoj kućni i ostali otpad, a da nas pozovu da se dogovorimo oko preuzimanja kabastog otpada.

Pozovite nas da se dogovorimo ukoliko imate potrebu za uklanjanjem kabastog otpada ili građevinskog šuta.

Avenija

Besplatni broj sa fiksnih mreža: 0800 300 032.

Izvor: Morava info

Prethodni članakObradović: Od novog američkog ambasadora tražiću da Srbija i SAD podignu spomenik Draži Mihailoviću
Sledeći članakRačun Instituta za voćarstvo blokiran zbog duga od šest miliona

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here