Mijatović: Presudila naša timska odbrana na Luki Božiću

3
803
Foto: Zvonko Kucelin

ČAČAK – Trener Borca Dejan Mijatović bio je veoma zadovoljan nakon važnog trijumfa njegovog tima u Zadru u dramatičnoj završnici (80:79).

Kao ključ pobede on je istakao timsku odbranu na najboljem igraču Zadra i jednom od najkvalitetnijih košarkaša u ligi Luki Božiću.

Zadar je veliki klub i velika je tradicija koju Zadar i Čačak imaju kao sredine koje su bile kolevke košarke u Jugoslaviji i koje su dale velike košarkaše. Uvek je lepo igrati ovde, a mi smo odgovorni prema onima koji su bili pre nas. Čestitao bih svojim momcima na karakteru i ulasku u utakmicu. U pripremi sam rekao da želim da vratimo našu igru, da odigramo kako smo selektirani, brzinom i tranzicijom. Zadar je odlično ukomponovan, trener Jusup održao nam je predavanje kako se selektira ekipa. Glavna stvar bila je timska odbrana na Božiću, dosta smo riskirali na udvajanjima, to je na kraju i presudilo, ali još i više karakter da se vratimo nakon zaostatka od 10 poena – naveo je trener Čačana.

Izvor: Morava info

Prethodni članakKovačević: Milanovac puno ulaže u mere energetske sanacije, zagađenost vazduha znatno smanjena
Sledeći članakTroškovi za osnovnu egzistenciju čine 40 odsto porodičnog budžeta u Srbiji

3 KOMENTARA

  1. Sve čestitke na pobedi. Ne mogu da se otmem utisku koji provejava već dugo i ove koje vredjsju Čarapića i Todora! Čarapić je najpotcenjeniji igrač aba lige a radi ono što većina neće- trči,igra odbranu uvek,napravi faul kad treba a ne sklanja se nikad,gine za klub u u kojem je već 20 godina. Todor takodje- dajte im munitazu 30 minuta pa će biti poena i svega a ne njih dvojicu na prvu gresku menjati a ostali mogu da divljaju,da nw igraju odbranu itd. Pogledajte od početka sezone koliko faulova prave vodeci igrači Borca. Ovo je dvosmerna igra-napad i odbrana a ne samo napad. Bravo za Uroša i momke.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here