Nestorović napustio pokret “Mi – Glas iz naroda“

8
908

Jedni od osnivača pokreta „Mi – Glas iz naroda“ Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić napustili su taj pokret, saopšteno je danas.

Pokret „Mi – Glas iz naroda“ saopštio je na svom sajtu da je „u toku procesa preobražaja pokreta“ došlo do izvesnih nesporazuma unutar rukovodstva koje čini sedam članova, i da su Nestorović i Pavić juče „demonstrativno napustili pokret“.

  • U senci nesporazuma i insinuacija protiv nekih od osnivača, Branimir Nestorović je ultimativno tražio da on bude predsednik, iako je bilo dogovoreno da se ostane pri izvornom principu kolektivnog rukovodstva koje čini sedam osnivača. Na glasanju taj ultimatum Nestorovića nije dobio podršku većine osnivača i on je potom demonstrativno napustio pokret, a za njim i Aleksandar Pavić – dodaje se u saopštenju.

Dodali su da pokret nastavlja sa planiranim radom i preobražajem u političku stranku i da će njime rukovoditi Veće pokreta koje čini pet osnivača, Siniša Ljepojević, Mitar Kovač, Jovan Janjić, Branko Pavlović i Dragan Stanojević.

  • Prema tome, u radu pokreta sve ostaje po starom i planirani ciljevi se ostvaruju. Drugim rečima, pokušaj razbijanja pokreta nije uspeo i rad se nastavlja bez onih koji su njegovo razbijanje pokušali da izvedu. Vreme će pokazati koji su bili stvarni motivi i ciljevi razbijanja pokreta – dodaje se u saopštenju.

Međutim, poslanici liste „Mi – Glas iz naroda“ Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić saopštili su kasnije danas da je tačno da su u utorak napustili sastanak osnivača tog udruženja građana, ali ne i pokret, kako je prethodno saopštio deo osnivača te organizacije, jer pokret tek treba da se registruje po zakonu o političkim strankama.

Izvor: Beta

Prethodni članakVioleta Marković prezentovala fakture za potrošenih 80.000 evra u kafanama iz gradskog budžeta Čačka
Sledeći članakEvo koji delovi Čačka u četvrtak ostaju bez struje

8 KOMENTARA

  1. Kada se ima neka dobra namera ljudi se prihvataju bez rezerve i provere. Loših ljudi, koji u svemu gledaju kako da izvuku korist za sebe, je uvek bilo i biće, ali se brzo otkriju. Podrška Nestoroviću, on je bio jedina svetla tačka za vreme pandemije, održavao je ovaj narod u onom ludilu i šizofreniji. Nije političar, imao dobru nameru da okupi stručne i poštene ljude, pošten čovek uvek polazi od sebe i druge gleda kao poštene dok ne dokažu suprotno.

  2. E pa narode jadni viš šta dobiješ kad glasaš kako si glasao. Ti glasaš Preletačevića i Nestorovića jer se prema Srbiji odnosiš isto kao i oni, a to je šarlatanski. Nije čudo što je Vučić onakav kakvog smo ga videli na RTSu. Ti narode dvanaest godina glasaš laži i prevare naprednjačke i učestvuješ u izdaji KiM.

    • Kakav scenario covece? To bi moglo da prodje kod prostijih ljudi. Slabog znanja. Pa ovi treba da budu pametniji. Svi su akademski gradjani. Skolovani. Visoko. Naopako ako na njih moze da se utice. Ovde svak vuce na svoju stranu. Zato ne lupetajte, neznalice.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here