“Prolećni bal“ u Čačku

0
232

ČAČAK – U susret Međunarodnom danu plesa koji se obeležava 29. aprila, Kancelarija za mlade Čačak u saradnji sa Plesnim klubom „Luna“ i Domom učenika srednjih škola organizuje događaj pod nazivom „Prolećni bal“.

Ideja organizatora je da animiraju mlade da na ovaj dan nauče više o plesnom bontonu, a potom i da zaplešu uz zvuke Bečkog valcera i Ex-yu hitova zajedno sa plesačima iz Plesnog kluba „Luna“ i drugim plesnim prijateljima događaja.

Bečki valcer je ples koji se u današnjem obliku igra najduže, a podrazumeva se da svi treba da znaju da ga igraju, jer je to deo opšte kulture i obrazovanja svakog čoveka. Upravo je ovaj događaj prilika da mladi koji još uvek nisu sigurni u svoje plesno umeće savladaju korake valcera.

Takođe, s obzirom da su u toku pripremni časovi maturanata za ovogodišnji Maturski ples ovo će biti idealna šansa da pokažu dosadašnje znanje i steknu novo.

Svi koji žele da zaigraju na podijumu svečane sale Starog učeničkog doma, provedu vreme u prijatnoj, zabavnoj atmosferi, dobro došli su na događaj koji se održava u subotu, 29. aprila od 18 do 20 časova u svečana sali Starog učeničkog doma (preko puta Dečijeg dispanzera).

Ne morate znati da plešete, dovoljno je da ponesete sa sobom pozitivnu energiju, a ukoliko postoji želja da naučite plesne korake i zaplešete dobro došli ste na podijum – poručuju organizatori.

Izvor: Morava info

Prethodni članakVelimir Ilić: Narod nije glup, samo je uplašen
Sledeći članakObjavljeni konačni rezultati popisa, u Srbiji živi više od 27.000 Jugoslovena

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here