Sa aerodroma “Morava“ u Lađevcima danas poleteo prvi avion za Tivat

0
2238

KRALJEVO, ČAČAK – Sletanjem aviona “Er Srbije“ iz Tivta na aerodrom “Morava“ u Lađevcima i uz tradicionalni prolazak kroz vodeni pozdrav svečano je dočekan prvi sezonski let ka crnogorskom primorju. Avioni “Er Srbije“ prevoziće putnike ka Tivtu svake srede i nedelje, saopštio je nacionalni avioprevoznik.

Foto: Aerodrom Morava

Rukovodilac službe zemaljsskog opsluživanja na Aerodromu “Morava“ Kraljevo, Božidar Studović, istakao je ovom prilikom veliki značaj uspostavljanja još jedne nove linije “Er Srbije“ do Tivta, podsetivši da je ta avio-kompanija juče obnovila i let do Soluna.

Danas je veliki dan za Aerodrom “Morava“, sa koga poleće prvi avion “Er Srbije“ za Tivat. Veoma smo zadovoljni što putnicima iz Zapadne Srbije i Šumadije možemo da omogućimo direktne sezonske letove tokom ovog leta ka Tivtu i Solunu. “Er Srbija“ je za sada naš jedini partner sa kojima intezivno radimo i razvijamo naš aerodrom, ove godine u ponudi su tri destinacije – Istanbul, Tivat, Solun, a nadamo se da će i druge avio-kompanije uskoro poleteti sa našeg aerodroma – rekao je Studović.

Foto: Aerodrom Morava

Cena avionske karte do Tivta je od 8.578 dinara po putniku u jednom smeru.

Avioni Er Srbije tipa ATR 72 prevoziće svake srede i petka putnike iz Lađevaca ka Tivtu i obrnuto, odnosno svakog utorka i subote iz Kraljeva ka Solunu i obrnuto.

Za dodatne informacije posetite sajt www.airserbia.com .

KRALjEVO (KVO) – TIVAT (TIV): broj leta JU2188, poletanje u 07:40 časova
TIVAT (TIV) – KRALjEVO (KVO): broj leta JU2189, sletanje u 07:10 časova
KRALjEVO (KVO) – SOLUN (SKG): broj leta JU2524, poletanje u 05:45 časova
SOLUN (SKG) – KRALjEVO(KVO): broj leta JU2525, sletanje u 09:05 časova

Izvor: Morava info

Prethodni članakPre 127 godina u Čačku rođen Kosta Novaković, pionir srpskog filma
Sledeći članakDeo centra grada danas dva sata bez struje

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here