Sedmi “Mountain Music Fest“ na Divčibarama: TBF, Sunshine, DLM, Sevdah Baby, Peppe…

0
253

Sedmi po redu Mountain Music Fest, jedan od najlepših muzičko-planinskih festivala u ovom delu Evrope, održaće se od 12. do 14. avgusta na ski-stazi na Divčibarama.

Prvi dan festivala rezervisan je za Sevdah Baby live & Ivanu Vladović, Different Kind of Jazz, Bege Fank & BKO, TBF, dok će drugog dana nastupati Cotton Pickers, Vojko V, Deca Loših Muzičara, Sunshine, Funkamente, White City Soul, Peppe, DJ Goce. U nedelju, 14. avgusta, za MMF afterday su zaduženi Bege Fank, Ljudski Maximum i Nezoob.

Mountain Music Fest je prvi domaći butik festival, koji okuplja ljubitelje planine, svežeg vazduha i kvalitetnog zvuka. Pored sjajnih imena domaće i regionalne muzičke scene, organizatori najavljuju zanimljive dnevne sadržaje u zelenilu Čudesne šume.

Baš kao i prošlih godina, pripremili smo raznovrstan program za sve uzraste – muzički, umetnički, kulturni, edukativni i avanturistički. Ideja iza celog festivala jeste da posetiocima omogućimo da sa svojom porodicom, prijateljima, ljubimcima, provedu prijatan letnji dan na planini, i već šest godina zaredom čini mi se da uspevamo u tome – kaže Matija Tripković, direktor festivala.

Komplet ulaznica za tri dana Mountain Music Festa dostupne su na sajtu i prodajnim mestima tickets.rs po ceni 1.500 dinara. Broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen, a organizatori ističu da, nakon dve godine, neće biti ograničenja ili posebnih uslova za ulazak na festival. U skladu sa “family friendly“ odlikom festivala, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Festivalske kapije se otvaraju u petak, 12. avgusta u 17.00, a sve informacije u vezi sa lokacijom, smeštajem, ulaznicama, izvođačima i propratnim aktivnostima možete pronaći na veb-sajtu mmf.rs, kao i na festivalskim Facebook (https://www.facebook.com/mountainmusicfest/) i Instagram (https://www.instagram.com/mmf.divcibare/) stranicama.

Rezervišite svoj smeštaj na vreme i vidimo se na planini – poručuju organizatori!

Izvor: Promo

Prethodni članakSrbija među najsiromašnijima u Evropi po kupovnoj moći stanovništva
Sledeći članakVučić pozvao građane da šalju najlepše fotografije Srbije: Možda se negde sretnemo…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here