Sedmoro Čačana na poslaničkoj listi Patriotskog bloka za obnovu Kraljevine, prvi Boško Obradović

5
908

ČAČAK – Na izbornoj listi “Boško Obradović – Srpski pokret DVERI – POKS – Miloš Parandilović – Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije“, koju je proglasila Republička izborna komisija, nalazi se sedmoro kandidata za poslanike iz Čačka, a ukupno 12 iz Moravičkog okruga.

Prvi na listi je predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović. Od Čačana 15. na listi je dr Milan Roganović, 35. je profesorka biologije Biljana Rubaković, 41. master ekonomista Bratislav Simović, 45. nastavnica u penziji Radmila Živković, 55. tehničarka biljne proizvodnje Marija Ćumurović, 80. master inženjer Arhitekture Đorđe Šipetić, a 81. je inženjer bezbednosti i zaštite na radu Snežana Vratonjić Radulović.

Od ostalih kandidata iz Moravičkog okruga najbolje je pozicioniran preduzetnik iz Ivanjice Milovan Jakovljević. Na 178, 225. i 230. mestu su Gornjomilanovčani Filip Dimić, Ana Kolašinac i Slađana Kovačević.

Na listi za poslanike ove koalicije je 250 kandidata.

Lista “Boško Obradović – Srpski pokret DVERI – POKS – Miloš Parandilović – Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije“ na glasačkom listiću biće pod rednim brojem 11.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPredavanje istoričara Nemanje Devića u Narodnom muzeju
Sledeći članakReciklažni platoi mnogima služe kao divlje deponije

5 KOMENTARA

  1. Opa bato, sve masteri inženjeri. Samo da pitam da li su i tu neke kupljene diplome. Pošto je to sada moderno i u žiži. Reći će sa nisu. Gde oni, sve poštenjačina do pošrenjačune. Poznajući mnoge, čisto simnjam. Čak i Bole ne master.

  2. Jaka lista ovo je nesto slicno, Kao sns Ili djilasovci😂.
    Kada ce jedom svi da se sklona I dodju normalni ljudi,izgleda u Srbiji nikada.

  3. Od kada je Djordje Sipetic master arhitekture, pa svaki od kandidata moze da stavi bilo koje obrazovanje, kakav apsurd. Sns je razvalio i devalvirao obrazovanje do kraja ali izgleda da ni ovo nisu nista bolji.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here