Todorović: Sledeće godine otvara se vrtić u Zablaću

12
680

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović najavio je da će naredne godine biti izgrađen i otvoren vrtić u Zablaću.

Kako je rekao, osim lokalne samouprave, sredstva za izgradnju obezbediće i Vlada Srbije i Ministarstvo prosvete.

Pri kraju je izrada idejnog rešenja, kao i pribavljanje građevinske dozvole. Zemljište i objekat smo kupili i preneli u javnu svojinu grada Čačka. Vrtić će pohađati deca iz Zablaća, Ježevice, Viljuše, Baluge, Vape, Mršinaca itd. Naša želja je da deca sa seoskog i gradskog područja imaju približno iste uslove kada je u pitanju predškolsko obrazovanje – rekao je Todorović prilikom obilaska vrtića “Mladost“, povodom obeležavanja osme godine postojanja Predškolske ustanove “Moje detinjstvo“.

Vrtić u Zablaću funkcionisaće upravo pod ingerencijom ove predškolske ustanove.

Izvor: Morava info

Prethodni članak“Oko devet odsto umrlih od korone bilo vakcinisano, ali su imali niz drugih oboljenja“
Sledeći članakOvo je spot o “Rio Tintu“ koji RTS nije želeo da emituje (VIDEO)

12 KOMENTARA

  1. Koliko njih, koji su otišli iz Čačka ne bh voleo da se vrate. Nikad. I ne bih voleo ni da ih vidim. Sve su to sitni čovečuljci,šićirdžije. Čiste negde tuđa govna i kevću na svoj grad. Pročitajte tekst o mladom arhitekti. Za nauk.

  2. Pročitaj Damjanoviću tekst na ovom portalu o mladom arhitekti kome nije bilo da dolazi iz Beča u Čačak i da uradi nešto konkretno za svoj grad. Ti samo laješ iz daljine i pljuješ i na ono što zaslužuje pohvalu bez obzira ko je na vlasti. Ja ne mogu da razumem da nekome smeta što će biti napravljen vrtić u Zablaću. To smeta samo pokvarenjacima i nepismenim politikantima poput tebe .

    • Ja da dojem i da uradim za grad nesto a drugi da kradu nece to da mogne ! Ja se borim svakodnevno za Cacak, nisam clan nijedne partije niti cu biti samo zelim da vasa deca tu i nasa omladina odrastu u zdravim uslovima, sa ravnopravnim sansama al nazalost te mogucnosti nema jer clanovi partije i tajkuni imaju prednost, dvostruki arsini to se zove !

      • Ti se boriš za Čačak tako što učvršćuješ naprednjake na vlasti. Jer kad narod vidi kakva mu je opozicija naježi se i pomisli pa ovi i nisu tako loši kakvi su ovi drugi što hoće da ih smene. To što ti kažeš mogao je da kaže i ovaj mladi momak, divni arhitekta. Ali on je došao i uradio nešto za svoj grad. To je pravi Čačanin i lokalpatiota. Ljudina. Ti si niko i ništa. Nepismena nula koju su svi provalili. Pametni ljudi ti se smeju i sprdaju s tobom. Uopšte nisi Čačanain niti si ikad u njemu živeo. Bori se ti za tvoju Holandiju ovde nisi dobrodošao.

  3. Nepravi novinaru. Evo, ja verujem ovom čoveku. Šta ćemo sad? A kolko nas ima videćemo u aprilu 2022 god. Bože zdravlja. Jedino je to ispravno.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here