U subotu sedmi memorijalni fudbalski turnir “Aleksandar Jaćimović“

0
374

ČAČAK – U subotu 18. juna na fudbalskom terenu Sportskog centra “Mladost“ održaće se sedmi memorijalni turnir “Aleksandar Jaćimović“. FK Čačak 94 i SC “Mladost“ uz svesrdnu pomoć porodice Jaćimović sedmu godinu zaredom organizuju fudbalski turnir kojim se čuva uspomena na tragično nastradalog našeg mladog sugrađanina.

Učestvuju selekcije Crvene zvezde, Slobode iz Užica, Radničkog iz Kragujevca, Takova, Borca 1926 i domaćina Čačka 94. Ove godine turnir se organizuje za igrače rođene 2006. godine i mlađe. Prva utakmica počinje u 9:30 časova, dok će dva sata kasnije biti upriličeno otvaranje turnira. Timovi su razvrstani u dve grupe, a planirano je da se finalni meč odigra u 15 časova.

Tog dana predstavnici svih učesnika uz članove porodice će obići spomen ploču Aleksandra Jaćimovića na gradskom trgu, mestu gde je on i nastradao tog kobnog 23. aprila 2016. godine.

I ovu godinu koristimo da promovišemo sport i fudbal, zdrav sportski način zivota. Pozivamo vas da nam se pridružite, da pokažemo mladima važnost sporta – ističu organizatori.

Turnir su podržali Grad Čačak i Fudbalski savez Čačka.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDa li do 2035. nestaju klasični automobili?
Sledeći članakIzložba “Kaligrafski gest“ u Likovnom salonu

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here