Zlatanović: Iza nas je fenomenalna sezona, malo falilo da bude antologijska

1
399
Foto: Duško Radišić Lejča

ČAČAK – Iza kadetske selekcije Borca je prilično uspešan vikend, ali i čitava sezona. Na F8 turniru Triglav kadetske lige Srbije tim Vladimira Zlatanovića je zauzeo drugo mesto.

Iako ostaje žal zbog propuštene prilike da se osvoji šampionski pehar, valja priznati da je iza tabora iz grada na Moravi zaista sezona vredna poštovanja. Do finala i poraza od Mege Mozzart ekipa Borca je bila fenomenalna. Zabeležila je 24 pobede, a nije spoznala gorčinu poraza. A tim rezultatom malo ko može da se podiči. Sa izrečenim je saglasan i šef struke tima Vladimir Zlatanović.

Naravno, ogroman uspeh je iza nas. Samo ljudi koji su u sportu znaju koliko je teško uzeti bilo kakvu medalju. To naročito dolazi do izražaja ako se uzme u obzir kakvu smo konkurenciju imali. Sve u svemu, sve je bilo zaista fenomenalno – započeo je svoje izlaganje trener kadeta Borca.

Doduše, da nije doživeo poraz od Mege Mozzart, Borac bi imao antologijsku sezonu.

Jedna pobeda nas je delila od savršene sezone. Mada, moram priznati, i ovakav rezultat je za poštovanje. Malo ko može da se pohvali podvizima poput naših. Momci iz kadetskog tima su stvarno bili fenomenalni cele takmičarske godine – smatra Zlatanović.

Pored osvajanja drugog mesta, Borac može da se pohvali i nekolicinom zapaženih pojedinaca, na kojima počiva budućnost kluba.

Veliki broj igrača je u reprezentativnim selekcijama. Za neke smo već znali da će biti deo mlađih selekcija, dok su pojedinci iskočili ove godine u prvi plan. Bez sumnje, oni su budući seniori Borca – veruje Zlatanović.

Bila je ovo prva sezona Vladimira Zlatanovića na klupi kadetske selekcije, nakon povratka prošlog leta u KK Borac.

Moram da priznam da mi je drago što je kadetski tim u prvoj sezoni u kojoj sam ga vodio ostvario ovakav rezultat. Sve drugo što bih rekao bila bi laž. Veliki uspeh je zabeležen i drago mi je što se to desilo baš u Čačku – dodao je trener Borca.

Nema sumnje, iza mlađih selekcija KK Borac je sezona za pamćenje. A to je plod velikog rada trenera.

Sigurno je da su ovi uspesi plod ogrmomnog rada. Provodimo dosta vremena svaki dan u hali radeći sa momcima. Počevši od Raška Bojića, preko Miloša Pejanovića, Ivana Đajića, Miloša Šljivića, Vuka Obradovića, pa i mene. Opet ponavljam, svi ovi uspesi su ogromna nagrada za sve nas, ali i za klub, kao i grad Čačak. Takođe, to nas obavezuje da tako i nastavimo – završio je Vladimir Zlatanović.

Izvor: KK Borac/Nikola Minović

Prethodni članak“Strane firme pucaju praznom puškom kada prete da će otići iz Srbije iz političkih razloga“
Sledeći članakPredstavljanje knjige Miloša Kovića “Velike sile i Srbi (1496–1833)“

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here