Čačanski hoteli dobili interaktivne table

0
742

ČAČAK – Turistička organizacija Čačka u toku ovog i prethodnog meseca dodelila je interaktivne table-toteme hotelskim objektima u Čačku, u cilju, kako su naveli, promocije i informisanja turista, posetilaca i gostiju o turističkoj ponudi grada i okoline, na savremen i moderan način.

Direktor Turističke organizacije Čačka Vojin Jakovljević istakao je da je broj stranih i domaćih gostiju i posetilaca u našem gradu u konstantnom rastu i da su dodeljeni totemi usmereni ka što boljem informisanju o turističkoj ponudi ali i aktuelnim dešavanjima u gradu.

  • Turistička organizacija Čačka dodelila je reprezentativnim hotelsko-ugostiteljskim objektima u Čačku toteme i to hotelu „Livade“, „Beograd“ i „Aveny“ kao i totem koji će se nalaziti u Atomskoj Banji Gornja Trepča. Sadržaj na interaktivnim tablama pokazuje najznačajnije segmente turističke ponude, prirodno nasleđe, ustanove kulture, verske objekte kao i manifestacije. Sadržaj je pripremljen na dva jezika i radiće se dopuna aktuelnim dešavanjima. Ova digitalna tačka kroz savremeno softversko rešenje omogućiće upoznavanje posetilaca sa bogatom turističkom i kulturnom ponudom grada Čačka. Korisnici u samo par klikova, mogu doći do sadržaja koji je predmet njihovog interesovanja. Hardverske komponente totema omogućavaju nesmetan rad u svim vremenskim uslovima, kao i laku i brzu pretragu informacija na više jezika. Zahvaljujući ovom najinovativnijem interaktivnom totemu turisti mogu doći do informacija o svim vidovima smeštaja, gastronomskoj ponudi, prirodnim i kulturno-istorijskim atrakcijama i aktivnostima. Interaktivna mapa sa označenim lokalitetima olakšava prostorno snalaženje posetilaca – rekao je Jakovljević.

U narednom periodu planirana je nabavka dodatnih interaktivnih tabli koje će biti dodeljene privrednim subjektima turističko-ugostiteljske delatnosti u gradu.

Izvor: Morava info

Prethodni članakAlarmantna situacija zbog manjka prosvetnog kadra: Nastavnici likovnog predaju hemiju i fiziku, samo da se ne gube časovi
Sledeći članak“Kada na mesta odlučivanja postavite ljude sa kupljenim diplomama, onda je to kraj obrazovnog sistema“

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here